Garancia

100% garancia*

 

Hogy biztonságosan vásárolhass nálunk, az általunk forgalmazott termékekre nemcsak minőségi, hanem egyedülálló 30 napos, 100%-os pénz-visszafizetési GARANCIÁT biztosítunk számodra.

Kizárólag általunk is kipróbált termékeket értékesítünk.

A törvény 14 napot ír elő a webáruházak számára, nálunk viszont 30 napod van meggondolni magad.

 

A garancia érvényesítésének mente:

Ha az általad megrendelt termékekből csak egy termékre nincs szükséged, akkor természetesen csak azt az egy terméket küldd vissza, ha egyik termék sem kell, akkor az egész csomagot postázd vissza nekünk.

Ne felejtsd el a számlát is mellékelni, mert pénz-visszafizetési garanciát csak azokra a termékekre vállalunk, melyeket közvetlenül az implantfejek.hu-n vásároltál.

Miután visszaérkeztek a termékek, pár munkanapon belül visszafizetjük a termékek árát. A termékek árát akár le is vásárolhatod, Tiéd a választás.

 

A terméket ajánlva a következő címre tudod vissza küldeni:

implantfejek.hu | Family Members Kft.
1149. Budapest, Egressy út 23-25.

 

*Az elállási körbe tartozó termékeket magyar hatályos jogszabályok és rendeletek szabályozzák. Amennyiben a terméket már használtad és nem tudod sérülésmentesen visszaszolgáltatni számunkra, akkor azt a terméket nem tudjuk vissza venni. A 100%-os pénz-visszafizetési garancia csak a termékek vételárára vonatkozik, a szállítási költségre nem, a visszapostázás költségét sem tudjuk átvállalni. Ezúton felhívjuk szíves figyelmed, hogy a vevő viseli az elállás esetén, az áru visszaszolgáltatásával kapcsoltban felmerült összes költséget (pl. visszaszállítási díj). Az Eladó követelheti az áru nem rendeltetésszerű használatából eredő kárának megtérítését.

Megértésedet köszönjük!